Happiness with the Mountain and the Sea 7 Viewpoint
7h 10min
Departure TIme:10:00 AM
10:00 AM
1
10:45 AM
|
Air force military history museum
Gangshan District
45min
About 10min
10:55 AM
2
11:45 AM
|
Air Force Flight Training Exhibition Center
Gangshan District
50min
About 10min
11:55 AM
3
12:55 PM
|
Gangshan lamb
Gangshan District
1h 0min
About 10min
01:05 PM
4
01:55 PM
|
GangShan Shou Tian Gong
Gangshan District
50min
About 30min
02:25 PM
5
03:15 PM
|
Singda Harbor (Hsingta Harbor)
Qieding District
50min
About 15min
03:30 PM
6
04:15 PM
|
Guo Chang-Xi Weapons Art Gallery
Qieding District
45min
About 10min
04:25 PM
7
05:10 PM
Jin Luan Gong
Qieding District
45min