Health and Peace 8 Viewpoint
9h 0min
Departure TIme:09:00 AM
09:00 AM
1
09:50 AM
|
Nanzi Tian Hou Gong
Nanzi District
50min
About 30min
10:20 AM
2
11:20 AM
|
Confucius Temple
Zuoying District
1h 0min
About 10min
11:30 AM
3
12:20 PM
|
ZuoYing Yang Ti Temple
Zuoying District
50min
About 10min
12:30 PM
4
01:30 PM
|
Zuoying ravioli
Zuoying District
1h 0min
About 5min
01:35 PM
5
01:55 PM
|
Chongsheng Shrine
Zuoying District
20min
About 5min
02:00 PM
6
03:40 PM
|
Lianchitan (Lotus Pond) Scenic Area
Zuoying District
1h 40min
About 15min
03:55 PM
7
04:55 PM
|
The Heart of Love River
Sanmin District
1h 0min
About 15min
05:10 PM
8
06:00 PM
Yu Huang Gong (Emperor Jade)
Sanmin District
50min